Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Κερδίστε ένα Βιβλίο

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, απο τις εκδοσεις Ωκεανιδα

ΒΙΒΛΙΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, της
FITZGERALD MARY

Aυτό το γυναικείο μυθυστόρημα θα σας κρατήσει την απόλυτη συντροφια τις χειμωνιάτικες ημέρες που διανύουμε και θα σας μεταφέρει στην ταραγμένη εποχή, λίγο πρίν το Β’ Παγκοσμίο Πολέμο.

Από τις αγαπημένες εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ, που χρόνια τώρα, επενδύουν στο καλό, μυθιστορηματικό βιβλίο!

Για να το διεκδικήσετε…. Πατήστε @mamakabariemai.gr ή @Karamellamou!

Παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Σέφι Μπλέικ ερωτεύεται τον Άμιας Τρόι από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίζει σε μια παραλία της Κορνουάλης. Εκείνος, όμως, την εγκαταλείπει για να πολεμήσει στο πλευρό των Δημοκρατικών, στον ισπανικό εμφύλιο. Με ραγισμένη καρδιά, η Σέφι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μόνη της τις συνέπειες της εφήμερης σχέσης τους και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στο Λονδίνο, ως βοηθός του διάσημου δημοσιογράφου Τσάρλι Μπράντφορντ. Ο Τσάρλι της συμπαραστέκεται στις πιο δύσκολες στιγμές της, την ώρα που η σκιά του πολέμου απλώνεται βαριά πάνω από την Ευρώπη.
Όταν ο Άμιας εμφανίζεται ξανά στο δρόμο της, η Σέφι πρέπει να αποφασίσει αν θα ακούσει μόνο την καρδιά της ή θα επιλέξει τη βαθιά αγάπη που τη δένει με τον Τσάρλι. Την ίδια ώρα θα προσπαθήσει να περισώσει από τις τρομακτικές συνέπειες του πολέμου ό,τι έχει απομείνει από την οικογένειά της.

Ανακαλύψτε και άλλους διαγωνισμούς βιβλίων στο mamakabariemai.gr

Καλή επιτυχία!!

Ο τρόπος που διάλεξα, για την ελευθερία του νου μου και της έκφρασης, στα χρόνια του κορονοϊού. Το ταξίδι που ξεκινάω μαζί σου, θα μας απελευθερώσει και θα μας παροτρύνει για νέες στεριές, με αστείρευτη έμπνευση, οδηγώντας μας σε περιπετειες ντυμένες με τη σκοπιά της καινούριας ματιάς. Αυτή είναι η ευχή μου... να πιάσει τόπο η προσπάθεια μου αυτή, που ετούτη τη στιγμή μέσα από τις λέξεις, δείχνει σε εσένα το ταπεινό νόημα της.

3 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *