μια φορά κι ένας μονόκερος
Παιδικό Βιβλίο

Παραμύθι: Μονόκερος

Μια φορά και ένας… ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ!!

Αυτό το βιβλίο ξεχωρίζει από το μέγεθος του και το αστραφτερό, ασημένιο print, στον τίτλο του. Τα έντονα χρώματα, τα ζωγραφισμένα λες με κηρομπογιά από παιδικό χεράκι και τη γλύκα που αποπνέει  η ηρωίδα του, τόσο στο εξώφυλλο όσο και το εσωτερικό του! 
Είναι μία ιστορία για ένα κορίτσι που το έλεγαν Τζούν και που είχε την τύχη να ανακαλύψει στον κήπο της κάτι μικρά, λευκά αλογάκια που προσπαθούσαν να πετάξουν! Η πολυμήχανη Τζούν θα γίνει φίλη με τα αθώα, παραμυθένια πλασματάκια και θα καταφέρει βοηθήσει ένα από αυτά σε μια δυσκολη στιγμή.
Μια όμορφη ιστορία για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ντυμένη με υπέροχες ζωγραφιές και υπέροχα νοήματα, όπως η φιλία, η προσπάθεια, η αλληλεγγύη και πάνω απ ‘όλα η αγάπη!

Ο τρόπος που διάλεξα, για την ελευθερία του νου μου και της έκφρασης, στα χρόνια του κορονοϊού. Το ταξίδι που ξεκινάω μαζί σου, θα μας απελευθερώσει και θα μας παροτρύνει για νέες στεριές, με αστείρευτη έμπνευση, οδηγώντας μας σε περιπετειες ντυμένες με τη σκοπιά της καινούριας ματιάς. Αυτή είναι η ευχή μου... να πιάσει τόπο η προσπάθεια μου αυτή, που ετούτη τη στιγμή μέσα από τις λέξεις, δείχνει σε εσένα το ταπεινό νόημα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *