Κερδίστε ένα Βιβλίο

Το Πάθος της Ντολσα.

Το πάθος μου για τα βιβλία, το έχετε μάθει πιά! Αυτό που θέλω τώρα να μπορέσω να καταφέρω, είναι εσείς, οι αναγνώστες του www.mamakabariemai.gr, μαμάδες και μπαμπάδες, να έχετε προσβάση σε δωρεάν βιβλία!

Πώς; Με τους διαγωνισμούς που ανεβάζω φυσικά!

Όσοι έχετε λογαριασμό στο INSTAGRAM, έρχεται μια από αυτές τις τυχερές ημέρες που κάποιος από εσάς θα κερδίσει το βιβλίο,

“Το Πάθος της Ντόλσα”

Η Ντόλσα είναι μια κοπέλα αριστοκρατικής καταγωγής, που έχει φτάσει στη θέωση. Ωστόσο, ένας φανατικός καλόγερος επιδιώκει να τη στείλει στην πυρά, επειδή η κοπέλα αρνείται να ελέγξει το πάθος για τον Αγαπημένο της. Η Μποτίλ είναι μια πονηρή και χαρισματική χωριατοπούλα, μια προξενήτρα που, μαζί με τις δυο αδελφές της, έχει μια ταβέρνα σε μια μικρή παραλιακή κωμόπολη.

Βρισκόμαστε στο 1241, στην Προβένσα, την περιοχή που σήμερα αποκαλούμε Προβηγκία και είναι τμήμα της Γαλλίας. Ο τόπος συγκλονίζεται ακόμα απο τις επιπτώσεις της αιματηρής σταυροφορίας που διεξήγαγε εκεί η Καθολική Εκκλησία και οι στρατιές της βόρειας Γαλλίας που την υποστήριξαν.

Όταν η προξενήτρα Μποτίλ βρίσκει τη μυσταγωγό Ντόλσα ετοιμοθάνατη σε μια ακροποταμιά, την παίρνει στο σπίτι της και καλύπτει τις ένθεες θεραπευτικές δυνάμεις της. Καθώς όμως ο εκδικητικός μοναχός Λουκιανός συνεχίζει να καταδιώκει τους αιρετικούς, οι δυο κοπέλες βάζουν άθελά τους ένα ολόκληρο χωριό στο έλεος φανατικών ιεροεξεταστών. Μια συναρπαστική ιστορία που θα σας κρατήσει σε αγωνία και θα σας κάνει ν’ αναρωτηθείτε αν πραγματικά συμβαίνουν θαύματα, από τη βραβευμένη συγγραφέα Julie Berry.

Ακολουθήστε τη σελίδα του mamakabariemai.gr στο Facebook!!

Αν θέλετε να το κερδίσετε, κάνε τε

LIKE στη φωτογραφία!!

FOLLOW @alexiouvictoria και @mamakabariemai.gr!!

TAGS σε όσους φίλους θέλετε!!

Λήξη διαγωνισμού: 25/11/20

Το ΠΑΘΟΣ της ΝΤΟΛΣΑ από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ @ekdoseis_mati θα σταλει ταχυδρομικός σε συνεννόηση με το νικητή από το @mamakabariemai.gr

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Πατήστε εδώ και βρείτε όλους τους στους διαγωνισμούς του mamakabariemai.gr!!

Ο τρόπος που διάλεξα, για την ελευθερία του νου μου και της έκφρασης, στα χρόνια του κορονοϊού. Το ταξίδι που ξεκινάω μαζί σου, θα μας απελευθερώσει και θα μας παροτρύνει για νέες στεριές, με αστείρευτη έμπνευση, οδηγώντας μας σε περιπετειες ντυμένες με τη σκοπιά της καινούριας ματιάς. Αυτή είναι η ευχή μου... να πιάσει τόπο η προσπάθεια μου αυτή, που ετούτη τη στιγμή μέσα από τις λέξεις, δείχνει σε εσένα το ταπεινό νόημα της.

One Comment

  • mamakabariemai.gr

    Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό του mamakabariemai.gr!! Η κλήρωση έχει γίνει και η νικήτρια είναι η Κυριακή θρασύβουλου!! Συγχαρητήρια και καλές αναγνώσεις!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *