Το διατροφικό συμπλήρωμα Saludbox Ferrum της becalme
Εναλλακτικός Τρόπος Ζωής

Το σιρόπι, Elderflu Kids της Βecalm, στη μάχη κατά των Ιώσεων!

Η Βecalm, είναι είναι μια Νέα Ελληνική εταιρεία, που αξίζει να τη προσέξεις! Παράγει και προωθεί, καινοτόμα προϊόντα για εμάς και τα παιδιά μας!!

Ως γονείς, όσο προσεχτικοί και να είμαστε, όσο και αν έχουμε εκπαιδεύσει τα μικρά μας παιδιά να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, οι ιοί και τα μικρόβια παραμονεύουν…

Όμως με το Elderflu for Kids της Becalm , το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό τους να θωρακιστεί και να παραμείνει υγιής, όχι μόνο την περίοδο της άνοιξης, αλλά και όλο τον χρόνο!!

Με εκχύλισμα Black Elderberry, το φυτό Σαμπούκος Μέλανος στα ελληνικά, γνωστό από την αρχαιότητα για την ιδιότητα του να ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μαζί με Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο!!

  • Χωρίς ζάχαρη.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegan.
  • Χωρίς γλουτένη.

Με καταπληκτική γεύση κεράσι!

Το διατροφικό συμπλήρωμα Saludbox Ferrum της becalme
Η παιχνιδιάρικη συσκευασία του Elderflu for Kids της Βecalm!

Ανακαλύψτε εδώ, όλα τα καινοτόμα, φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα της Becalm AE!

Το Elderflu for Kids της Βecalm, είναι το σιρόπι που προστατεύει το μικρό μας παιδί από το κρυολόγημα και τη γρίπη.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα, ενάντια στους ιούς για να μην αρρωστήσει. Όμως ακόμα και αν νοσήσει, μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης και τη διάρκεια της ασθένειας. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε δίνοντας το στο παιδί μας προληπτικά, ειδικά σε περιόδους έξαρσης επιδημίας!

  • Κατάλληλο από 2 ετών και άνω!

Διαβάστε για περισσότερα συμπληρώματα διατροφής που προσφέρουν υγεία και τονώνουν το ανοσοποιητικό μας, από την εταιρία Βecalm Α.Ε., στο mamakabariemai.gr!

Καλώς όρισες στο MamakaBariemai.gr! Ψάξε στις σελίδες, για τα καλύτερα Βιβλία, τα πιο δημιουργικά Παιχνίδια και πολλές έξυπνες Ιδέες, για να μη σου πει ποτέ... ΜΑΜΑΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! 😇 Το MamakaBariemai.gr, είναι ασφαλές για γονείς και παιδιά!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *